pensat la salon
Frumusete,  Servicii

Ai nevoie de o programare la salon? Online e mai simplu, prin Stailer!

Ai auzit de atat de multe ori despre faptul ca online este mai simplu, incat este greu de crezut ca nu dai dreptate acestui fapt. Este mai simplu sa cauti, sa gasesti, dar si sa te programezi unde ai nevoie. Digitalizarea a devenit se pare un must-have pentru societatea actuala. Si daca lucrurile stau astfel, poate ca si atunci cand ai nevoie de o programare la salon ai face bine sa apelezi la online.

Stailer, o platforma special creata pentru acest tip de programari, este locul pe care il vei descoperi ca fiind practic tie. Il accesezi  oricand, la orice ora si prin intermediul sau poti realiza programari la tratament facial la salonul Triquestra din Bucuresti sau la orice alt salon inscris aici din orase precum Timisoara, Cluj, Iasi sau Oradea.

Despre Stailer, in detaliu

Aceasta platforma nu mai este una noua, este cunoscuta publicului larg si a cunoscut un succes enorm in scurt timp dupa lansare. Explicatia este una fireasca de ce, dat fiind ca se simtea nevoia de un astfel de tool care sa ne ajute la digitalizarea programarilor. Asa am ajuns acum sa avem un singur canal care sa ne trieze optiunile in functie de preferintele noastre. Caci, de fapt, asta face Stailer. Pentru a intelege mai bine asta, vezi si articolul acesta.

Accesezi pagina oficiala, stailer.ro, introduci datele tale si preferintele la cautare si in cateva secunde iti sunt deja afisate toate optiunile. Astfel, poti realiza o programare la salonul dorit de tine, atunci cand tu iti doresti, nu cand poate stilistul. Nu implica sunat si revenit cu telefoane insistente pentru ca nu exista loc liber. Nu implica costuri extra, asadar ai parte de rapiditate si eficienta, fara prea mult efort din partea ta sau vreun compromis facut.

Stailer este chiar metoda ideala pentru a te programa daca esti new in town sau locuiesti intr-un oras mare, precum cele mentionate unde deja activeaza Stailer. Asta pentru ca sa bati la pas orasul in cautare de salon disponibil pentru tine este aproape imposibil. Sa suni de la unul la altul, cautand in prealabil date despre fiecare, poate poate exista si pagina web pentru salonul in cauza, dureaza o vesnicie.

Fie ca esti barbat sau femeie, in acelasi loc adica pe stailer.ro te vei putea programa rapid si sigur la un salon dorit. Din aceeasi platforma poti afla si detalii extra despre fiecare salon si anume ce recenzii are de la clienti, fotografii din interior, cum sa ajungi acolo, costul serviciului dorit, precum si durata acestuia. Asadar ai la indemana fix acele detalii ce te-ar interesa mai mult, pentru a face alegerea potrivita tie.

Mai mult decat atat, imediat ce ti-ai facut o programare, vei primi si indicatii de localizare pentru a ajunge la salon fara probleme. Afla despre toate aceste avantaje, cum si de ce nu te costa absolut nimic sa folosesti aceasta platforma si mai ales de ce ai dori sa iti faci un cont aici.

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *