Relatii

Calitati ale femeii

O femeie trebuie sa stie cum sa cucereasca un barbat de la o prima vedere si de la o prima vorba, altfel neindeplinind aceste doua criterii nu prea poate fi considerata „gilfriend material”.

Arata bine

Femeile adora sa se imbrace intr-un mod cat mai deosebit, in special pentru barbatiii din viata lor, pentru a le atrage atentia si pentru a fi admirate de catre acestia. Fie ca asta inseamna sa porti lenjerie intima sexy sau sa iti iei ceva timp liber pentru a te face frumoasa, tot pentru el, avem grija de noi insine pentru ca ne place sa ne simtim cat mai bine si cat mai frumoase in preajma lui.

Barbatii nu pot rezista unei femei care este frumoasa si care este constienta de asta, chiar daca arata super bine doar intr-un tricou de bumbac si pantaloni largi.

Te intriga fara a fi foarte complicata

Barbatilor le place de noi femeile ca suntem complicate fara a fi imposibil de dat de cap. Lor le place sa-si ia cat mai mult timp pentru a ajunge sa te cunoasca decsoperindu-ti fiecare trasatura rand pe rand, insa devin frustrati daca devii prea complicata.

Femeile care poseda un mister natural sunt mai atragatoare si mai dorite de barbatii curiosi. Personalitatea ta debordanta si sclipitoare il invata si pe el cum sa devina asa in felul lui, iar abilitatea de a reusi sa construiesti o persoana este una dintre cele mai valoroase daruri din lume.

Stie ce vrea de la viata si de la el

O femeie care stie ce vrea de la viata, este convinsa de ceea ce poate si de ceea ce vrea, stiind ca toate acestea se vor realiza datorita credintelor si faptelor ei, este foarte atragatoare si apreciata de catre un barbat. Insa, de asemenea, si in pat o femeie care stie ce vrea si stie exact cum vrea, dar mai ales ii spune barbatului din viata ei ce vrea, este cea mai buna in viata unui barbat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *