Curiozitati,  Sanatate

Cazuri medicale misterioase

La inceputul acestui an, un tata a fost uimit atunci cand fetita sa de opt ani a inceput sa planga cu mici pietricele curgandu-i din ochi in loc de lacrimi adevarate. Aceasta fetita este unul dintre cei 12 copii ai barbatului familiei, copii cu 2 sotii. Ea este singura dintre toare rudele ei cu aceasta afectiune ciudata. Nimeni nu a fost in stare sa ii dea un disgnostic afectiunii fetitei, nici doctorii nu au gasit nimic iesit din comun cu ochii ei.

O alta fata din aceeasi regiune, Yemen, este singurul alt asemenea caz de plans cu pietricele in loc de lacrimi. Fata de 15 ani a trait o aceeasi experienta ciudata. Aceasta de asemenea suferea de un abdomen balonat si devenea inconstienta destul de multe ore pe zi. Aceasta a fost tratata in Iordan si se pare ca si-a revenit.

Acceasi situatie nu i s-a intamplat din nefericire si fetei mai mici. Toti doctorii la care a mers impreuna cu parintii ei nu au putut sa o ajute in vreun fel. Localnicii din satul ei soptesc ca aceasta fata ar fi posedata sau ca se afla sub o vraja. Tatal fetei a confirmat in timpul unui interviu si faptul ca fetita plange cu lacrimi normale din cand in cand si ca pietricelele apar de cele mai multe ori seara tarziu sau noaptea. Din fericire, acesteia nu ii cauzeaza nici o suferinta chiar daca intr-o zi chiar si 100 de pietricele ii curg din ochi.

In ceea ce multi oameni ar considera un simplu incident de isterie in masa, 12 fete dintr-un liceu in New York au impartasit o experienta  care au lasat doctorii cu gura cascata si in cautare de explicatii. Dupa ce a tras un pui de somn intr-o zi in anul 2012, una dintre studente s-a trezit cu membrele incontrolabile si cu ticuri vocale. Ceva asemanator nu s-a intamplat cu ea inainte, in special nu acele ticuri verbale ciudate care o faceau sa para ca ar fi suferit de sindromul Tourette.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *