Relatii

Ce faci cand te indragosteti de prietenul lui cel mai bun?- partea II

Si da … este momentul ala in care tu astepti reactia lui. Si tot ce iti spune este da si eu te plac dar…. Si bineinteles ca acum vorbiti la telefon sau pe facebook, in niciun caz nu v-ati intalnit de abia te-ai despartit de celalat.

La telefon nu se pot discuta asemenea probleme asa ca stabiliti o intalnire intr-un loc cat mai indepartat si cat mai retras ca sa nu va surprinda careva.

Prima intalnire doar voi doi, aveti atatea sa va spuneti si nici nu stiti cu ce sa incepeti. Primul lucru pe care o sa il spuna el este :” Nu e bine ca ne-am intalnit”. Si tu o sa incepi sa ii povestesti ca iti place mult de el ca nu mai rezistai cu prietenul lui ca gandul tau iti era doar la el si tot asa.

Poate el nu o sa iti zica atatea lucruri, el probabil se va gandi mai mult la prietenul lui in sensul ca pe el il afecteaza mai mult aceasta situatie decat pe tine. O sa iti spuna ca te place si ca esti o tipa super dar se teme sa il raneasca pe prietenul lui. Totusi il stie de-o viata.

Acum este momentul in care incercati sa luati o decizie, fie va intalniti pe ascuns fie incercati sa aveti o relatie cu toate riscurile posibile. Tie ca fata normal ca ti-ar placea o relatie frumoasa, dar el ar dori doar intalniri pe ascuns. Gandeste-te putin cum s-ar simti prietenul lui daca acum v-ar vedea pe voi doi impreuna. Deloc frumos. Si este posibil in felul asta sa strici si o relatie frumoasa de prietenie de cativa ani.

Daca amandoi va placeti suficient de mult este bine ca macar o periada sa va intalniti pe ascuns sa se mai linisteasca apele, va cunoasteti si voi mai bine. Pe viitor va puteti afisa in public, pana la urma viata merge inainte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *