dydx
Servicii,  Sfaturi,  Tehnologie,  Tendinte

Cum sa cumperi DYDX (DYDX) in 3 minute si 3 pasi simpli si comision 0 

Din 2017 si pana in prezent tokenul DYDX s-a facut deja remarcat, incat sa fie dorit de investitori. La ora actuala este pe locul 177 in lista criptomonedelor, in functie de capitalizarea lor pe piata. 

De ce sa investesti in DYDX? Pentru ca permite instrumente avansate de tranzactionare, nu sunt necesare cunostinte avansate din partea userilor, iar tot ce tine de securitatea si de functionalitatea sistemului stau sub semnul retelei Ethereum. Avantaj este ca DYDX asigura de asemenea si transparenta in ceea ce priveste tranzactiile, sistemul sau fiind de contabilitate descentralizat si bazat pe blockchain.

 

Cum sa cumperi DYDX (DYDX) in 3 pasi simpli – dureaza doar 3 minute! 

DYDX are potential, iar daca te decizi sa investesti in asta, incepe cu alegerea platformei de tranzactionare. In acest sens iti recomandam o platforma sigura, rapida si eficienta. Este vorba despre eToro. Daca esti interesat de ea, afla ca este una din platformele cunoscute, unde sunt activi peste 25 de milioane de investitori. Ai aici acces la peste 3.000 de active financiare diferite, printre care actiuni si criptomonede, ETF-uri, indici, valuta sau alte marfuri. Ca si tine sunt mii de entuziasti care cauta sa investeasca la una din cele peste 3000 de companii care au actiuni listate la bursa.

Iata si cat de simplu poti cumpara acesta criptomoneda in 3 pasi simpli care in total ar putea insuma nu mai mult de 3 minute:

Creeaza-ti contul, daca inca nu ai unul activ 

cont etoro

Te inregistrezi simplu, sunt cativa pasi si ulterior confirmari one time. Nu difera prea mult de alte platforme. 

Depune bani in cont 

depunere cont etoro

Dupa ce urmezi tot procesul de inregistrare poti face prima ta depunere. Este la fel de simplu si rapid. Valoarea depozitului minim este de doar 100 de dolari! Poti alege sa faci depunere si in lei. 

Cumpera criptomoneda dorita 

cumpara DYDX

Acum poti cumpara moneda dorita, DYDX si nu numai.

De ce sa alegi sa tranzactionezi pe plarforma eToro 

eToro este platforma ce s-a facut remarcata prin varietatea de avantaje pe care le pune la dispozitie pentru oricine decide sa intre in aceasta lume. Adica pentru toti userii, fie ei incepatori sau mai experimentati. Ai parte de un proces simplificat, iar comisionul este zero. 

Mai mult decat atat, nu sunt taxe ascunse. eToro iti permite un mod practic si gratuit de a testa pana cand sa iti investesti banii. Asadar, testeaza gratuit cu un cont demo. Poti testa piata, ai acces la date reale, dar fara inca sa faci parte efectiv din ea. Ai optiunea de a practica pe cont demo de 100.000 de dolari. 

De asemenea, eToro inseamna si o platforma de learning. eToro Academy este pattea teoretica din ce inseamna tranzactionarea criptomonedelor. 

Inregistreaza-te acum pe platforma eToro.com!

 

Concluzie 

Toata lumea stie ca piata este volatila si pana sa faci acest pas decisiv de a cumpara o criptomoneda anume ar fi bine sa cauti toate informatiile recente despre evolutia sa de pret si factori de risc. Chiar si asa, nimeni nu iti garanteaza un rezultat sigur. 

Cert este ca din platforma precum eToro poti cumpara DYDX, actualizarile sunt constante si ai aici la indemana si lista de criptomonede in trend si cu fluctuatiiile lor de pret. Esti la un cont distanta de a descoperi dinamica pietei de cripto. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *