Curiozitati

Curiozitati despre Hitler

Adolf Hitler este primul lucru care ne apare in minte atunci cand ne gadim la acte de cruzime si fanatism. Dar, exista si unele aspecte ascunse ale Fuhrer-ului, care au creat controverse destul de mari, si asupra carora nu te-ai gandit niciodata. Dincolo de natura si comportamentul de superioritate fata de o alta rasa, Hitler a fost un om plin de mistere. Era muncitor, din moment ce dormea numai trei sau patru ore pe noapte, in timp ce conducea peste cei 380 de milioane de europeni si ducea „povara” lumii pe umerii sai. Deci, in continuare vei descoperi cateva lucruri nestiute despre Hitler.

Secretele lui Hitler

Prima sa dragoste a fost o fata evreica. La varsta de 16 ani atunci cand urma cursurile de scoala la Linz, Hitler a intalnit o fata pe Nume Stefanie Rabatsh. S-a indragostit de ea, fiind o dragoste adolescentina ce a avut loc in primavara anului 1905. Cu toate acestea, fata nu a stiu niciodata cat de mult a iubit-o Hitler. De asemenea, prietenul sau din copilarie a sustinut ca Fuhrer-ul nu a avut niciodata curajul sa ii declare fetei dragostea.

Doctorul sau de familie era evreu- Eduard Bloch era un doctor evreu in Linz, Austria si era dispus sa isi ajute pacientii in orice moment. Astfel acesta a fost doctorul lui Hitler incepand din anul 1907, cand baiatul s-a imbolnavit grav, si a ramas doctorul sau de famiie. Bloch a declarat intr-un interviu ca Fuhrer-ul era „cel mai trist om pe care l-am vazut vreodata”, dupa ce a fost informat ca mama sa a murit din cauza cancerului la san.

Hitler era vegetarian- Omul cu suflet crud era foarte atent cu ceea ce mananca, identificandu-se ca vegetarian. Ura carnea si era impotriva abuzului impotriva animalelor.

Ii placea arta. Pictatul reprezinta un interes major in viata sa. Hitler a creat sute de picturi uimitoare si le-a vandut pentru a-si castiga traiul in Viena in anii 1908. Foarte multe din picturile sale au fost recuperate dupa cel de-al doilea Razboi Mondial si au fost vandute la o licitatie. In autobiografia sa, Mein Kamf, acesta a sustinut ca dintodeauna si-a dorit sa devina un artist faimos, dar a fost demoralizat din cauza ca nu a fost acceptat la Academia de Arte din Viena, din cauza faptului ca i s-a comunicat ca are abilitati mai bune in arhitectura decat in pictura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *