Sport

Cursuri de aqua aerobic

Arobicul in apa este foarte inovativ si un sport relativ nou intalnit in Romania, desi s-a auzit destul de mult despre beneficiile sale si despre ceea ce poate face mai bun pentru corp si minte. Aqua aerobic ajuta la reducerea depresiei si a anxietatii. Din experienta mea personala, pot spune ca orele de aqua aerobic sunt dintre cele mai eficiente metode de a combate anxietatea si depresia.

Asa cum am precizat mai sus, aerobicul in apa ofera o multime de optiuni si exista ceva pentru fiecare dintre noi. Alegerea mea personala este aqua yoga, care incetineste nivelurile de stres, lupta impotriva anxietatii si chiar si a depresiei acute.

Distractie. Hai sa fim realisti, sportul nu este mereu atat de amuzant pe cat ne-ar placea sa fie si poate fi chiar foarte plictisitor uneori. Atunci cand vine vorba despre aqua aerobic, poti uita definitiv de cuvantul „plictisitor”. Prima data cand am incercat un curs de aqua aerobic, am fost uimit de cat de multa distractie avea parte lumea din jur. Serios acum, oamenii chiar respirau greu, dar si radeau foarte mult si mi-am dat seama chiar ca acestora chiar le place sa faca sport. Cred ca aceasta este o modalitate sanatoasa de a te distra si de a face miscare in acelasi timp.

Da, ma bucur ca m-am inscris la cursuri de aerobic in apa, si recomand la toata lumea sa incerce asa ceva pentru ca poate sa beneficieze de toate acele motive mentionate mai sus. Sunt sigura ca exista si mai multe motive de atat de a incerca aerobicul in apa, insa motivele mentionate mai sus sunt cele mai populare dintre toate. Ai incercat vreodata aqua aerobic?

Daca nu, iti recomand sa incerci acest lucru chiar acum pentru ca nu poate decat sa iti faca bine si sa te binedispuna, dar mai ales sa te faca bine din punct de vedere fizic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *