www.invitatiedenunta.ro
Diverse,  Sfaturi

De ce este important cum alegi invitatia pentru nunta?

De ce sa mai trimiti invitatia sau sa o inmanezi cuiva personal, daca acum cu un simplu mesaj pe facebook sau cu un anunt ai rezolvat problema? Cum poti face sa convingi prietenii din strainatate sa vina la nunta ta? Nu conteaza mesajul transmis pe invitatie sau nu da importanta mare hartiei de carton. E importanta doar data si locatia..

Acestea sunt doar cateva dintre vorbele aruncate in vant ale persoanelor care considera invitatia o pierdere de timp. Insa nu este deloc asa. Si o sa iti explic in randurile de mai jos de ce este importanta o invitatie si care este rolul acesteia.

Invitatia nu trebuie sa fie facuta de tine manual. Ar lua mult timp, mai ales daca numarul invitatilor ar trece de doua sute. Insa pe www.invitatiedenunta.ro gasesti o multime de modele de invitatii, la preturi accesibile. Tu trebuie doar sa vii cu o idee de mesaj, fie el mai glumet sau scurt si la obiect.

  1. Care este farmecul aparte al invitatiei?

Atunci cand faci lista cu invitatii carora sa le inmanezi invitatia sau carora le-o trimiti, exclude persoanele din familie, prietenii apropiati sau colegii, deoarece ei cu siguranta vin la nunta ta si nu au nevoie de o invitatie ca sa iti confirme acest lucru. Majoritatea sunt alaturi de tine pana in ziua cea mare si inclusiv nu doar in data nuntii tale. Insa cu restul invitatilor cum ramane?  Persoanele care deschid si citesc foaia cartonata trebuie sa regaseasca cate putin din personalitatea ta si a jumatatii tale, sa li se umple inima de bucurie si sa astepte cu nerabdare ziua cea mare.

  1. De ce este importanta hartia din care este confectionata invitatia?

Stii si tu cum sunt fetele, de fapt, sunt sigura ca ai facut si tu asa la randul tau – analizezi si compari toate invitatiile pe care le primesti. Analizezi si verifici materialul din care sunt facute, iar cele ieftine sau cele kitsch sar in ochi. Pe http://www.invitatiedenunta.ro/ gasesti o multime de variante dintre care sa alegi, confectionate din mai multe tipuri de hartie. Chiar si invitatia de nunta trebuie sa arate cat mai special si cat mai frumos, pentru ca pana in ziua nuntii aceasta este singurul lucru cu care vor intra in contact invitatii. Cu siguranta nu vei vrea ca invitatia ta sa nu fie uitata prin vreun dulap de la birou sau prin torpedoul de la masina.

  1. Cum convingi prietenii din strainatate sa participe la ziua bucuriei tale?

Daca nu reusesti sa trimiti invitatia prin curier, nu apela la banalul mesaj pe facebook. Incearca sa trimiti invitatia dar in format electronic, cu siguranta vei capta atentia persoanelor dragi. Trebuie sa ii faci sa  simta cat de importanta este prezenta lor la nunta ta, chiar daca uneori e prea mare efortul sau biletul de avion e prea scump.

Daca esti in pana de idei sau poate nu iti mai ajunge timpul, cei de la www.invitatiedenunta.ro iti vor veni in ajutor, deoarece totul trebuie sa fie perfect pentru ziua ta cea mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *