snick ambajale
Alimentatie

De ce merita sa investesti in ambalajele pe care le gasesti la Snick Ambalaje? Poti sa vezi aici

Ne preocupa mediul inconjurator si implicit cautam tot felul de metode pentru a-l proteja. Incercam sa nu mai aruncam ambalaje pe jos, sa mergem cu bicicleta mai des si sa facem in asa fel incat sa nu il poluam si ai tare. De aici si demersul care a stat la baza deciziei restaurantelor de a introduce ambalajele sustenabile, cele biodegradabile. Mediul este astfel protejat, consumabilele pot fi reciclate, iar ele se comporta la fel ca unele obisnuite. Rolul lor nu se schimba.

Poti sa vezi aici mai multe detalii despre aceste ambalaje si daca consideri ca ai nevoie de ele, poti sa apelezi la Snick Ambalaje. Acest furnizor te va ajuta sa ai parte de ambalajele de care ai nevoie si daca consideri ca este nevoie, sa le si personalizezi. In bucataria unui restaurant sau in domeniul de catering este o mare nevoie de ambalaje rezistente, unele sigure.

La ce sunt utile caserolele cu capac si de ce ar trebui sa optezi pentru ele?

Sunt utile in cazurile in care clientii comand mancare la pachet. Capacul va proteja astfel continutul, iar acesta va ajunge la clienti intr-o stare optima. Supele sau mancarurile care risca sa se verse, de fapt nu se vor varsa datorita capacului. Aceste caserole sunt niste “instrumente” esentiale care nu trebuie sa lipseasca din marile bucatarii. Sunt utile si eficiente in acel proces de depozitare dorit.

Multi sunt cei care pun pret pe ambalajele care vin odata cu mancarea comandata. Daca ambalajul nu pastreaza bine mancarea sau continutul este varsat, a doua oara persoanele in cauza refuza sa mai comande de la acelasi restaurant. Este o chestiune demna de luat in calcul atunci cand vrei sa faci o prima impresie buna, o impresie care te va ajuta sa obtii popularitatea de care ai nevoie in acest domeniu.

Furnizorul Snick Ambalaje ofera discount la comenzile mai mari

Daca vrei sa ai parte de ambalaje de calitate, rezistente, ia in considerare acest furnizor care iti ofera si un discount major la comenzile mai mari. Suna bine, nu-i asa? Vei avea parte de economii si te vei bucura totodata de consumabile de buna calitate, de consumabile pe care sa contezi de fiecare data cand ai cate o livrare.

Din cadrul Snick Ambalaje poti comanda si sacose cu mostre care te va ajuta sa testezi ambalajele de care ai nevoie. Le selectezi pe cele care ti se par potrivite si dupa vei putea plasa o comanda mai mare cu toate produsele aferente. Pe site-ul oficial snick-ambalaje.com gasesti mai multe detalii care te-ar putea interesa.

Poti personaliza ambalajele cu un logo sau cu o culoare care crezi ca se potriveste cu specificul afacerii tale. Este de preferat sa optezi pentru o culoare sau poate un logo pe care sa il consideri potrivit pentru business-ul tau. Conteaza pe Snick Ambalaje pentru acest serviciu si pentru consumabilele de care ai nevoie.

Contact:

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzau, Romania

comenzi@snick-ambalaje.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *