Descopera avantajele de a lucra la un studio de videochat din capitala
Videochat

Descoperă avantajele de a lucra la un studio de videochat din capitală!

Dacă ai ales calea videochatului, atunci speri că angajatorul sau studioul cu care ar urma să colaborezi să fie unul dintre cei mai buni. Acest domeniu este într-adevăr unul avantajos din punct de vedere financiar. Cu toate acestea, sunt mari diferențe de la studio la studio privind modul de colaborare – adică termenii și condițiile.

Descopera avantajele de a lucra la un studio de videochat din capitala! Unul dintre cele mai bine cotate saloane de profil se numește Prime Studios. Iată ce avantaje oferă modelelor din echipă:

Exclusiv pentru femei

Studioul Prime este format exclusiv din echipa de modele femei. În acest mod nu se vor simți vreodată stânjenite de prezența unui bărbat spre exemplu. Au parte de training, încă de la angajare. Vor fi ajutate să își perfecționeze și limba engleză, pentru că activitatea în sine se desfășoară doar online și se adresează publicului de peste hotare. Discuțiile sunt exclusiv în limba engleză.

Program flexibil

Paradoxal, atunci când avem resursele financiare dorite, nu avem timp sau energie să ne bucurăm de câștiguri. Este la fel de important ca a găsi un loc bun de muncă să găsim și pe cel care ne permite să avem un program avantajos. În cazul studioului Prime vorbim de posibilitatea de a lucra în ture, în 3 variante, adică de dimineață, seară sau intermediar. Modelele își aleg cum să lucreze și asta le permite deci să jongleze foarte bine cu viața personală.

Salarii atractive

Am ajuns la punctul fierbinte. Se știe că în videochat câștigurile sunt colosale, iar acest lucru practic încurajează pe multe să își încerce norocul cu o astfel de carieră. Ofertele de angajare sunt diverse. Însă, în ceea ce privește studioul Prime descoperim că aici în primele luni salariul este minim garantat. Ca o medie a veniturilor, pentru un model de videochat ce nu are experiență în domeniu, după 3 luni poate ajunge la câștig de 10 000 de lei.

Sumele care se vehiculează despre potențial câștig în acest domeniu sunt adevărate. Depinde însă de cât de motivate sunt modelele și cât de implicate. Pe măsura acestor două ingrediente, rezultatele nu întârzie să apară!

Încurajate încă de la interviu

Pentru cele care sunt curioase și interesate de domeniu își pot programa un interviu la sediul fizic Prime. Ceea ce nu mulți fac este că se oferă și decontarea sumei de 50 de lei pentru transport. Indiferent dacă persoana respectivă ar urma sau nu să facă parte din echipa Prime, primește acest decont.

Așadar, dacă sună cât de cât interesant pentru tine, descoperă avantajele de a lucra la un studio de videochat din capitală! Locația este una de lux, amenajată corespunzător pentru ca fiecare model să se simtă bine în orele de muncă. De precizat că este vorba despre camere individuale pentru fiecare model în parte. Colaborarea ar urma să se desfășoare în termeni legali, contract la activ. Așadar de renunțat o poate face oricine, oricând.

Ce spui, ai încerca?!

Contact:

Piața Victoriei (Metrou Victoriei)

0725 165 944

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *