Curiozitati,  Videochat

Despre Heylux de la modelele de videochat din Iasi

heyluxHeylux este cel mai mare studio de videochat de lux din Iasi si in temeni de oferte de munca si de oportunitatile pe care le ai aici, nu exista termen de comparatie. Binenteles ca exista si alte studiouri de videochat concurente in aceasta zona, insa Heylux este etalonul succesului si al stilului de viata luxos pentru iesence. O data ajunsa la interviu, vei fi intampinata intr-un spatiu primitor si modern in care vei da peste persoane calde si sociabile. De asemenea atmosfera, ambianta si decorul din interiorul acestui studio de lux sunt nemaipomenite si atrag de indata atentia celei care paseste aici pentru prima data, acelasi sentiment revenind de fiecare data cand o persoana se va intoarce aici.

Lux pentru iesence – Heylux

Decorurile impresionante si organizarea profesionala din cadrul acestui salon fac din Heylux un loc in care multe femei si tinere iesence de peste 18 ani aleg sa castige niste bani cinstiti si sa isi traiasca visul american in Romania. Este posibil si acest lucru chiar si de la noi din tara si suntem asigurati chiar de catre modelele din Iasi de beneficiile si garantia unui job bine platit la Heylux. Fiind studenta in acest oras minunat, am reusit sa aflu maiheylux mult pareri si comentarii despre acest angajator de lux din Iasi si sa le expun in cele ce urmeaza si pentru alte persoane interesate.

Testimoniale ale modelelor Heylux

Paula: “Eu sunt studenta de 2 ani aici in Iasi si reusesc sa traiesc foarte bine chiar daca viata este destul de scumpa si aici. Cum am reusit acest lucru? Aici intervine studioul de videochat Heylux care m-a invatat si mi-a acordat posibilitatea sa traiesc pe picior mare inca de acum doi ani de la inceperea facultatii. Stiu ca multe alte fete aleg sa intre in videochat abia dupa un an sau doi dupa ce au intrat la facultate sau la master, dar eu am dorit sa ma intretin singura inca de la inceputul educatiei mele superioare.

Ceea ce stie lumea despre mine este ca sunt fotomodel pentru lenjerie intima si ca am un program foarte aparte de al celorlalti, ajungand sa castig destul de multi bani din acest lucru. Cand imi cer cunoscutii mei sa le arat fotografii cu mine, le arat cateva poze din portofoliul meu foto de model de videochat, iar mirarea dispare”.

Selena: “Fiind tanara si dorind sa heyluxiau viata in piept inca de la 20 de ani, dar neavand experienta in niciun domeniu si nicio facultate in curs, am decis sa imi incerc sansa in videochat. Vazand cat de bine se castiga in afara tarii in cadrul studiourilor de videochat, am facut o cercetare pentru a vedea cam ce sanse as avea in tara sa gasesc un studio de videochat de lux, de calitate, in care sa-mi traiesc fantezia aceasta. In Iasi am gasit-o sub forma studioului Heylux, studio modern si de lux care mi-a oferit din prima o multime de sfaturi, oportunitati si sanse de a duce o viata mai buna, de a vedea cum este sa lucrezi si de a ma ajuta singura sa traiesc mai bine.

9 comentarii

 • Malinutza

  Ai facut o cercetare de piata sau cum io spune faina tare. Adic e import sa spui si la alti despre ceea ce faci..

 • Zoe

  Eu abia absolv acu si chiar ma inteb ce sa fac mai departe. M-as inscrie la somaj da parca nu iau atat de mult de acolo, de aia mas baga si eo in videochat.

 • Barbara

  aici la Heylux pare super. nu stiu ce sa zic.mama mi-a zis sa merg la ea in italia la munca, da parca as ramane in Romania? ce sa fac?

 • Clara

  Tu barbara, vez si tu, cantereste optiunile pe care le ai si vezi daca in Ro e mai binr decat cu mama ta in Italia. Eu as alege Ro totusi, da si in Italia e fain ca e altceva

 • Bogdan

  ce sa zic, nu stiu cum am ajuns aici, da daca tot am ajuns…am o amica in videochat si ii merge bn. cred ca chiar este asa cum zice ea.