Relatii

Fa-l sa aiba ochi doar pentru tine!

Uneori este cam greu sa il faci sa aiba ochi doar pentru tine. Si bineinteles tu vrei sa fie doar al tau si sa nu mai admire nicio alta femeie. Chiar daca vrem sa ii prindem in mrejele noastre unori practic este imposibil. Totusi exista cateva mici trucuri la care poti apela.

In primul rand daca daca esti mereu la dispozita lui nu este chiar indicat. Daca ai renuntat sa stai cu prietenii, sa mergi la sala sau alte lucruri pe care le faceai, doar ca sa stai cu el nu este tocmai ok. Asta inseamna ca esti prea indragostita si hormonii tai o iau razna. Este mai indicat sa nu renunti la nimic, ci sa-l lasi pe el sa te caute, sa aiba interes. In acest fel il provoci.

Un alt lucru important este sa il lasi sa respire. Chiar daca nu mai poti de dragul lui, totusi nu il suna de douazeci de ori pe zi. Barbatiilor nu le place acest lucru. Nu il sufoca, lasa-i libertatea de care are nevoie. Daca va simti el nevoia sa te sune mai des, atunci foarte bine. Nu e tocmai benefic sa il intrebi de o suta de ori de face.

Un alt lucru important este sa pastrezi misterul o vreme. Nu trebuie sa ii spui totul despre tine imediat ce l-ai cunoscut. Acest lucru nu face decat sa-i sperie pe unii barbati. Asa ca mai bine toate la timpul lor. Uneori va fi suprins si el sa afle lucruri noi despre tine. In acest fel puteti sa tineti relatia intr-un aer mai misterios.

Cand va intalniti este important sa il faci sa se simta cat mai bine. Fa-l sa se simta cat mai important, adu in discutie anumite, si nu in ultimul rand asculta-l. Si complimentele nu strica, in acest fel va fi mai motivat pe viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *