stailer
Frumusete,  Servicii

Fă o programare online la salonul preferat, prin Stailer!

Dacă frecventezi saloanele de înfrumusețare și te afli într-un oraș mare, cu siguranță ai unul preferat. Locurile de acest tip își cunosc foarte bine clienții și pe cei fideli îi programează chiar și în unele dintre cele mai aglomerate zile. Totuși, ce faci atunci când chiar în data și ora dorite de tine nu este niciun loc disponibil? Fă o programare online la salonul preferat! Poți fi primul care are acces la locul respectiv!

Atunci când vorbim despre programările online, nu ne referim la cele de pe rețelele de socializare. Este vorba despre programările efectuate prin intermediul platformei Stailer. Aceasta oferă clienților posibilitatea de a se programa din orice loc, la orice oră, fără ca salonul să aibă început programul. În acest fel, eviți ca o persoană să sune la recepție înaintea ta. 

De cealaltă parte, pot fi clienți sau cliente care cunosc deja platforma și și-au rezervat locul. În acest caz, nu poți decât fie să alegi o altă dată și/sau oră, fie să revii periodic să vezi dacă s-a eliberat locul. Există posibilitatea ca și clientul să anuleze programarea, în acest fel eliberându-se locul respectiv. Timpul petrecut pe platformă este gratuit, așadar poți reveni oricând pentru a vedea locurile disponibile.

Descarcă aplicația Stailer și programează-te de pe telefon!

Pentru a avea parte de și mai multe avantaje, testeaza aplicatia Stailer! Aceasta este disponibilă în magazinele digitale de pe Android și iOS. O poți descărca gratuit, poți să îți creezi un cont și mai apoi să începi să cauți în listă salonul preferat. 

Stailer nu este platformă doar pentru saloanele cunoscute, ci și pentru cele la care îți dorești să mergi, dar încă nu ai destule detalii despre ele. Atât de pe aplicație, cât și de pe site poți vedea locația exactă a lor, recenzii ale clienților, fotografii cu lucrările stiliștilor, fotografii din interiorul salonului, prețul serviciului dorit, cât și a altor servicii oferite. 

Așadar, dacă te-ai hotărât că e timpul să schimbi stilistul, o poți face chiar acum! Descoperă informații importante despre fiecare salon sau stilist în parte și vei lua o decizie. În doar câteva minute poți obține programarea la unul dintre cele mai renumite saloane din orașul tău. 

Te poți programa de pe site sau de pe aplicație

Ambele metode sunt utilizate în același mod. Site-ul și aplicația au o interfață similară și pentru a-ți rezerva locul trebuie să urmezi aceiași pași. Dacă ai la îndemână telefonul sau tableta, programeaza-te online prin aplicatie. În cazul în care ești la birou, poți folosi laptopul sau PC-ul pentru programările de pe site. 

Simplu, eficient și foarte rapid poți beneficia de locul dorit la salonul preferat. Stailer oferă clienților un grad de confort ridicat, prin efectuarea rezervării locului de oriunde și oricând. Prin ambele mijloace ai posibilitatea de a programa și o altă persoană, dar și de a-ți anula propria programare. În situația în care stilistul este cel care anulează programarea ta, vei fi informat imediat. 

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *