stailer
Frumusete,  Servicii

Gaseste salonul de infrumusetare preferat prin platforma Stailer

Saloanele de infrumusetare sunt intr-un numar mare, mai ales daca locuiesti intr-o zona populata. E dificil uneori sa alegi bune servicii daca nu le-ai incercat. In plus, nu poti cauta chiar toti clientii si sa le ceri parerile despre un salon. Poti insa, sa efectuezi acest lucru in mediul online.

Gaseste salonul de infrumusetare preferat prin platforma Stailer!

Platforma vine in ajutorul tuturor clientilor care isi doresc sa faca o rezervare la salon, dar nu au inca certitudini asupra unuia. Fiecare salon inscris pe site are atasate toate detaliile despre acesta, inclusiv recenziile verificate din partea clientilor. De exemplu, daca vrei sa alegi un salon despre care ti-a spus o prietena, dar nu stii daca este atat de bun precum ti l-a prezentat, intra pe stailer.ro. Cauta in lista salonul respectiv si vezi daca recenziile sunt la fel ca si parerea ei.

Stailer este disponibil in 5 mari zone ale tarii. Site-ul poate fi accesat de oriunde, dar nu te poti programa decat in Bucuresti, Iasi, Timisoara, Cluj Napoca si Oradea. Toate aceste orase au numeroase saloane si stilisti care si-au inscris afacerile pe site, dispusi la noi provocari si clienti. Asadar, daca locuiesti intr-una din aceste zone sau doar esti in trecere si ai nevoie de un serviciu de infrumusetare, acum il poti solicita! Mai multe informatii gasesti aici despre cum te poti programa.

Economiseste timp si alege salonul care se potriveste nevoilor tale!

Acum nu mai trebuie sa pierzi ore in sir in trafic pentru deplasarea la un salon sau sa pleci de la birou mai devreme pentru a-l gasi. Gaseste salonul de infrumusetare preferat prin platforma Stailer! Fiecare rezultat contine informatii cu privire la:

  • Zona in care se afla.
  • Orarul general al salonului.
  • Preturile serviciilor.
  • Toate serviciile disponibile.
  • Fotografii din interiorul salonului.
  • Durata serviciului solicitat.
  • Rezultatele stilistilor.
  • Recenzii ale clientilor.

In functie de aceste informatii poti alege cu usurinta salonul care se potriveste cel mai bine nevoilor tale. Oricare ar fi serviciul dorit, pe stailer.ro il poti gasi. Platforma este complet gratuita si iti permite sa revii de cate ori doresti, daca nu ai gasit un loc disponibil la salonul dorit.

Site-ul are o sectiune de intrebari frecvente ce iti asigura utilizarea mai simpla a acestuia. Vei afla raspunsul la intrebari despre cum sa faci o programare, cum poti anula una, cu cat timp inainte vei fi notificat despre rezervare, ce se intampla daca un stilisti anuleaza programarea si daca poti face programare unei alte persoane.

Gaseste salonul de infrumusetare preferat prin platforma Stailer! Ai tot timpul la dispozitie pentru a cauta si gasi stilistul sau salonul de care ai nevoie. Programarile online sunt mai usor de efectuat, intr-un timp mai scurt si poti vedea toate informatiile despre un stilist sau salon. De asemenea, poti compara preturile, astfel incat sa nu platesti pentru ceva ce nu ai solicitat.

Platforma poate fi accesata de oriunde si daca ai intrebari sau doresti sa afli alte detalii, le poti cere prin live chat sau prin e-mail la support@stailer.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *