Sport,  TIMP LIBER

Idei pentru petrecerea timpului liber in mod folositor

Exista o serie de activitati de practicat in timpul liber, printre care se numara si sporturile de vara, care te pot ajuta foarte mult si nu iti vor sta doar drept distractie si umplere a timpului liber pe care il mai ai la dispozitie din cand in cand.

Badmintonul este un sport de vara foarte usor de practicat . Paletele si mingea sau fluturasul cu care trebuie sa joci sunt niste instrumente foarte usoare si la indemana oricui iar regulile acestui joc sunt foarte simple si usor de inteles de oricine. In curte, in gradina, pe terenul de sport, pe plaja sau pe un camp poti exersa alaturi prieteni buni(cu schimbul) si te poti bucura de avantajele pe care ti le ofera acesr sport asupra functionarii intregii persoane.

Inotul este de asemenea un sport de vara foarte practicat si foarte la indemana, mai ales daca te afli la mare, la piscina sau langa un lac sau iaz curat si fara limite de acces in apa. Acest sport este adorat de multa lume pentru ca iti ofera acea flexibilitate, concentrare si detereminare de a inota cat mai departe si cat mai mult. Iti testeaza rezistenta, iti antreneaza muschii si ti-i intareste iar caloriile in plus vor disparea pe loc.

Jocul cu frisbee-ul nu este un joc pe care sa il practici alaturi de cainele tau sau care este special pentru caini. Tu insuti poti juca un asemenea joc alaturi de prieteni pentru ca este foarte distractiv si amuzant, iar abilitatile tale de alergare si de concentrare a atentiei iti vor fi puse la incercare.

Mersul cu bicicleta este mereu binevenit si ofera dintre cele mai multe beneficii pentru sanatate. Datorita faptului ca pedalezi foarte repede, aerul inspirat va fi unul foarte benefic pentru tine si organismul tau deoarece in masina sau in alt loc aerul nu poate ajunge in acelasi mod in care se regaseste in natura. Picioarele si muschii fesieri iti vor fi intariti iar muschii bratelor se vor sculpta frumos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *