Stailer
Frumusete,  Servicii

Instagram ai, Facebook ai, dar cont pe Stailer ai, să fii în pas cu moda?

În fiecare zi îți petreci timpul făcând slalom printre site-urile de socializare, până ajungi să te plictisești pentru că nu mai vezi nimic nou de la o secundă la alta. Dacă tot petreci mai bine de jumătate de zi cu telefonul în mână, te-ai gândit să îl utilizezi și în scop util? De când stai cu smartphone-ul în mână, unghiile cu gel au crescut puțin cam tare. Nu crezi că ar fi cazul să vizitezi o manichiuristă? Ce să mai zic de păr, că are vârfurile despicate deja. De când nu ai vizitat o coafeză?

Și acum nu mai este valabilă scuza că nu ai niciodată timp pentru că locurile sunt ocupate. Dacă utilizai telefonul și în scop util aflai că există Stailer și îți ușurează munca. Nu cauți fiecare salon. Uită de asta. Cea mai importantă informație pe care trebuie să o știi este că acum poți să te programezi la salon în orice zi vrei tu, la orice serviciu, fără să mai depinzi de programul cuiva. Sună bine, nu? Îți sclipesc și ție ochii când citești toate astea? Am fost și eu în aceeași situație și da, este adevărat. Află în continuare cum funcționează și de ce să îl accesezi.

Vrei o programare la salon? Say no more!

De astăzi te introduc în lumea hair and beauty accesibilă, oricând la îndemână. Vrei să cauți la ora 2 noaptea un salon pentru o coafură? Accesezi Stailer și te programezi în timp real. Deci, această platformă Stailer este o minune în această industrie și pentru a găsi un salon liber ai nevoie doar de un device.

La orice oră ai nevoie să găsești un loc liber la un salon de infrumusetare in Oradea, selectezi din prima pagină a platformei Stailer informațiile necesare unde adaugi data, ora, serviciul și alte informații, iar apoi vei primi lista cu disponibilități.

De acolo alegerea este a ta. În funcție de ce îți face cu ochiul, alegi unde vrei să mergi. Poți alege în funcție de salon, stilist, prețuri, timp de lucru și alte informații.

Totuși, dacă vrei să vezi disponibilitatea de la salonul Eclipse Room din Oradea poți căuta locurile libere și în funcție de salon sau chiar stilist. În acest caz vei merge la salon atunci când mai are liber stilistul respectiv, pentru că variantele nu mai sunt atât de multe. Chiar și așa economisești timp pentru că nu mai suni la salon și te pui de acord cu stilistul când are timp să te primească. Vezi direct zilele libere și știi cum poți ajunge.

Alte vești bune despre Stailer

Dacă te ții bine, să nu fie șocul prea mare, pentru a utiliza Stailer nu trebuie să plătești absolut nimic. Te programezi complet gratuit și îți gestionezi așa cum vrei programările. Poți avea chiar și cont pe această platformă și vei avea parte de mai multe beneficii printre care un reminder, o agendă virtuală. Dar te las să descoperi singură despre ce este vorba.

Bucură-te de Stailer și de toate serviciile sale gratuite. Programează-te la salon atunci când vrei, unde vrei.

Contact:

support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *