Cariera,  Tendinte

Jocuri la birou

Detineti un copiator sau alte tipuri de echipament profesional de birou care iti sunt niste adevarate terori? Daca ai de gand sa le inlocuiesti, poti crea un joc mult mai apreciat de strangere de fonduri. Ia acel obiect urat si du-l in parcare. Apoi apuca un topor si ia-le angajatilor sau colegilor mici sume de bani pentru fiecare lovitura. Este un bun eliberator de tensiune si de stres la fel de bine. Asigura-te doar ca vei imbraca si echipa pe agresori  astfel incat sa nu fie loviti sau zgariati de ceea ce vor sparge acolo.

Cunosti acele scaune de birou cu rotile si cum ai dorit dintotdeauna sa  faci o cursa prin birou, insa nu ti-a fost permis? Acum ai sansa. Alege de la doua la patru echipe de cate doua persoane: cate una care sa impinga si cate una sa calatoreasca in acel scaun. Apoi pune oamenii sa faca pariuri  in legatura cu ce echipa va castiga prima cursa.

Toti bani din pariuri vor merge intr-un borcan sau intr-o cutie, cu jumatate dintre acestia  mergand la cei care au castigat cursa si jumatate pentru caritate. Daca nu ai spatiu suficient sa faci o cursa nebuna in birou, poti face o cursa cu scaune de birouri  in locul de parcare. Traseaza cursa folosindu-te de conuri de trafic.

Concurs de hula hoop. Acst joc ar putea fi jucat probabil mai degraba in exteriorul biroului pentru a fi prevenite orice daune colaterale. Inainte de inceperea jocului, pune pe toata lumea sa puna pariuri cu colegii in legatura cu cat timp pot sa reziste dansand hula hoop inainte de a atinge pamantul. Apoi, sa inceapa jocurile. Persoana care va putea sta cel mai mult dansand sau mai bine zis jucand acest joc, nu numai ca va putea sa se laude, insa mai mult ca probabil va si castiga o sumamare de bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *