Cariera,  Curiozitati,  Diverse,  Online

La inceput de drum in mediul online

Orice domeniu are un inceput. Poate ca nu esti la inceput ca si profesionist in ceea ce practici insa cand vine vorba de a adapta totul la viata actuala cu trendurile ei si cu avantul in ceea ce priveste mediul online te vei gasi ca un invatacel ce are nevoie de indrumare. Asa ca te gandesti si la promovarea aici. Sa fie pe un site sau pe un blog?

Fiind fara cunostinte in domeniu este clar ca nu stii ce sa alegi. Asteapta un sfat de la It Exclusiv pentru ca nimic nu se compara cu un sfat de la un profesionist. Ca o minima de baza de cunostinte trebuie sa stii ca exista mari diferente intre dorinta de creare a unui site si functionalitatea acestuia asa cum si te poate ajuta un blog. La inceput de drum in mediul online

Daca scopul tau este acela de a te promova atunci ai mai multe avantaje si flexibilitate cand vine vorba de prezentare din acest punct de vedere. Este adevarat ca un blog il actualizezi simplu si rapid si nu depinzi de cei de la care ai serverul; este adevarat ca un blog se indexeaza bine pentru ca tine de mai mult continut. Insa un site este mai profi cand faci prezentarea firmei. Acolo pot sa apara informatii noi, produse si prezentare din toate punctele de vedere.

Mult mai stabile ca un blog site-urile sunt fara doar si poate o necesitate in cazul celor care isi doresc promovarea online. Desi acesta este doar un prim pas. Asta pentru ca a fi in primele pagini ale motorului de cautare implica si o clasare buna, nevoia de optimizare. Acesta este un alt serviciu pe care il vei descoperi si din nou te poti baza pe It Exclusiv.

Situatia este una complexa. Insa cand intelegi ca trebuie sa acaparezi si mediul online, cand descoperi si profesionistul care sa te ajute totul pare mai simplu si mai usor de inteles.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *