Curiozitati,  Psihologie,  Relatii

Limbajul trupului la indragostiti (de gen masculin)

Printre altele, cei indragostiti (femeile si barbatii) folosesc anumite semnale ale trupului ca sa isi exprime iubirea pe care o au sau cel putin admiratia fata de o persoana de sex opus. Daca femeile sunt mai subtile, asta nu inseamna ca si barbatii sunt la fel. Acestora le vine mai greu sa isi ascunda sentimentele si semnalele trupului acestora ii dau de gol de cele mai multe ori.

Acesta respira adanc atunci cand te vede. Da, si barbatii au nevoie de oxigen, mai bine zis de aer, din cand in cand. Dar atunci cand un barbat ia o gura buna de aer in mod subconstient, este o modalitate a subconstientului prin care da impresia unui tors mai mare si mai plin si a unei talii mai mici (ideal pentru barbati, de altfel :)), doua calitati care il fac sa para mult mai in forma si mult mai dorit (dupa cum se stie, de femei). In alte cuvinte, acesta te place si incearca sa te atraga sau cel putin sa iti atraga atentia.

Acesta se apleaca inspre tine atunci cand ii vorbesti. Intr-un bar zgomotos, acest semn poate sa nu insemne mare lucru pentru tine. Insa, cand este vorba despre atunci cand te poate auzi foarte bine si se inclina inspre tine oricum, inseamna cu siguranta ca este interesat de tine si in ceea ce ai de spus, in general.

Acesta isi pune mainile pe solduri si isi scoate umerii in laterale. Pentru ca aceasta pozitie ocupa mai mult spatiu decat a sta drept cu mainile in jos in lateralele corpului, se spune ca acesta ar fi un semnal de putere din partea unui barbat, pe care il foloseste pentru a-si afisa superioritatea fizica in fata altor barbati. Asta inseamna de asemenea ca vrea si atentie din partea celor din jur, implicit a ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *