Sanatate

Lucruri care trebuie sa fie doar ale tale

Exista anumite bunuri la care doar tu ar trebui sa ai acces din anumite motive. In primul rand din cauza igienei si in al doilea rand pentru ca este intimitatea ta. Sa incep sa vorbim despre cele mai importante lucruri care ar trebui sa fie doar ale tale.

In primul rand periuta de dinti trebuie sa fie numai si numai a ta. De ce? Pentru ca tine de igiena persoanala. Poti lua o gramada de bacterii, si nu cred ca ti-ar placea. Un alt lucru destul de personal este pieptanul sau peria cu care te piepteni zilnic. Probabil ai auzit cazurile legate de paduchi. Da se poate intampla oricui, mai ales daca obisnuiesti sa dai peria la orice persoana.

De asemenea deodorantul ar trebuie sa fie numai si numai al tau. Mai ales daca este de tip roll-on. Este vorba de igiena ta personala, si mai ales ca el intra direct in contact cu pielea. Lama de ras nu se imprumuta nimanui, indiferent daca esti barbat sau femeie. Nu este deloc igienic.

Un alt lucru care nu al trebui sa il imprumuti este lenjeria intima sau costumul de baie. Nu este deloc sanatos. Fiecare cu a lui, asa este mai bine.

Jurnalul trebuie sa fie doar a tau, nu il lasa la indemana oricui. Pana la urma sunt momentele tale, trairile tale si poate nu iti doresti ca oricine sa se uite prin ele. De asemenea prosopul este un obiect foarte personal, si este bine ca fiecare sa aiba unul personal. Chiar si membrii familiei ar trebui sa aiba cate un prosop personal.

Si rimelul este un produs care ar trebui sa fie personal. Rimelul intra in contact cu pielea sau cu mucoasa si daca nu vrei sa te trezesti cu vreo infectie este indicat sa nu il imprumuti nimanui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *