Erotic,  Social,  Tendinte,  Viata

Mai multi tineri americani si britanici se identifica ca fiind „nu total heterosexual”

Un nou studiu publicat de catre YouGov si preluat de meaws.com arata faptul ca o jumatate dintre tinerii din Regatul Unit al Marii Britani si Irlandei de Nord nu sunt „complet heterosexuali” si ca o treime din adultii americani de sub 30 de ani simt la fel. Cercetatorii au folosit o scala Kinsey modificata pentru a defini sexualitatea, punand barbati si femei sa se plaseze pe diferite puncte intre limitele „total heterosexual” si „total homosexual”.

Rezultatul studiul a aratat ca, per total, 78% dintre americani sunt total heterosexuali, in timp ce 4% se definesc ca fiind gay. 16% dintre americani spun ca se plaseaza undeva intre limitele cele doua. In acest grup, in jur de 10% dintre respondenti au declarat ca sunt mai mult heterosexuali decat homosexuali, in timp ce 3% s-au clasat in mijloc si alt 3% spun ca sunt mai mult homosexuali decat heterosexuali.

Totusi, exista un numar dintre acei adulti care se declara heterosexuali care au recunoscut ca au avut experiente cu parteneri de acelasi sex. 12% dintre americanii heterosexuali spun ca au avut cel putin un contact sexual cu o persoana care sa fie de acelasi sex. Cercetatorii au descoperit ca pe masura ce o persoana este mai in varsta, sansele sa se declare bisexuali scad. Potrivit studiului, 24% dintre adultii cu varste intre 30 si 44 de ani au declarat ca se afla undeva pe scala bisexualitatii, comparat cu 8% sau mai putin pentru grupa de peste 45 de ani.

In 2011, NCRM a declarat, potrivit unui studiu, ca acei copii – fie gay sau heterosexuali – care sunt crescuti in zone conservative sunt mai predispusi sa incerce sa se sinucida decat acei copii care sunt crescuti in zone mai liberale.

Studiul realizat anul acesta de YouGov a descoperit ca unul din patru oameni din Regatul Unit declara ca nu sunt complet heterosexuali. Unul din cinci spune ca nu sunt total gay sau total hetero. Fiind rugati sa-si situeze sexualitatea pe o scala de la zero la sase, similara cu scala Kinsey, 23% dintr-un esantion mare (1632 de oameni) nu au ales zero (exclusiv heterosexual), declarand ca sexualitatea lor pica undeva intre unu si sase – sase reprezentand complet homosexual. Acest lucru este valabil pentru aproape jumatate dintre tineri (49%), cei cuprinsi intre 18 si 24 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *