Calatorii,  Cariera,  Sfaturi

Munca in afara biroului

Locatie pe plac. Nomad digital. Oricum vrei sa-i denumesti, freelancerii au o sansa de a-si trai viata asa cum isi doresc, si cum altii nu o pot avea-o viata pe drum. Atunci cand poti lucra de oriunde, poti si trai oriunde, mai bine zis calatori peste tot. Urmatoarele gadgeturi, aplicatii si site-uri web le permit freelancerilor sa sa plimbe dupa bunul plac in jurul lumii si sa faca si bani in acelasi timp. Pentru ca in ce alt mod iti poti permite o viata de nomad? Trebuie sa muncesti din greu pentru a trai la maxim.

Stocheaza-ti tot pe Google Drive

Google Drive iti permite sa iti poti stoca toate fisierele tale legate de munca la un loc. Nu numai ca poti accesa totul de la un monitor de pe drum sau de acasa de pe laptop, insa vei avea mereu posibilitatea sa lucrezi de pe un computer strain sau de pe al unui prieten atunci cand bateria iti este pe terminate. O alta trasatura favorita a freelancerilor este impartasirea de foldere si documente-le poti permite accesul clientilor tai si nu va trebui sa iti faci griji legat de trimiterea de e-mailuri care nu iti permit atasamente prea mari.

Incepe sa te imprietenesti cu Skype

Acest serviciu de chat video gratis este indispensabil pentru nomazii digitali. Cei care calatoresc mereu peste hotare sau traiesc peste hotare ar trebui sa se logheze pe Skype atat de frecvent pe cat o fac pe Gmail.

Vei fi astfel disponibil pentru clientii care vor sa te intrebe ceva, iar interactiunea fata in fata te va ajuta sa construiesti o relatie mai puternica cu acestia, chiar daca nu te-ai intalnit niciodata cu ei in persoana. Datorita aplicatiei de voicemail video, freelancerii pot inregistra mesaje personale pentru clienti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *