Diverse,  Sfaturi,  Social

O viata fara regrete

Este aproape imposibil ca cineva sa aiba o viata fara niciun fel de regret. De la casa visurilor tale, pana la „cea care ti-a scapat printre degete”, fiecare persoana ajunge sa traiasca cu anumite regrete. Barbatii si femeile gandesc diferit atunci cand vine vorba de lucrurile pe care le regreta. Nu e nevoie ca cineva sa aiba doctorat ca sa isi dea seama ca oamenii traiesc cu regrete in suflet, insa, daca obisnuiesti sa petreci foarte multi timp facandu-ti griji, atunci vei reliza ca cele mai multe din acestea nu mai pot fi schimbate. Astfel, cel mai bine pentru tine ar fi sa depasesti anumite momente si sa nu regreti lucrurile care nu mai pot fi schimbate.

Care sunt regretele oamenilor?

Alegerea carierei gresite. Cu toate ca acest lucru poate fi schimbat oricand, devine unul foarte dificil atunci cand oamenii inainteaza in varsta. Odata ce un individ a decis ceea ce va face in viata, acesta va simti ca este foarte dificil sa isi mai schimbe optiunile odata ce a ajuns la o anumita varsta. Iar, acest lucru chiar este adevarat, mai ales daca o persoana are si copii care merg la scoala si la facultate, astfel ca o schimbare nu ii va mai permite sa isi intretina copilul. Nu e usor pentru nimeni faptul ca se incearca sa se schimbe directia in viata, dar mai bine e sa traiesti cu regretul ca ai facut-o, decat cu regretul ca nu ai facut-o.

Nu ne dam toata silinta in scoala. Cu toate ca pare a fi o eternitate de cand facultatea s-a incheiat, cu siguranta esti unul din oamenii care regreta ca nu a facut mai multe lucruri pentru propria sa educatie si nu a incercat sa obtina note mai bune. Ei bine, odata ce crestem si ne maturizam, si privim la momentele din urma, ne dam seama ca am pierdut energie si timp aiurea pe ceea ce ar trebui sa fi fost cel mai important moment din viata noastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *