Curiozitati,  Erotic,  Relatii

Obiceiuri ciudate de nunta: Borneo

In multe culturi, drumul catre nunta este cu siguranta cel mai stresant pentru un cuplu casatorit. Dupa niste juraminte in rime jenante si tot tortul de nunta este mancat de un var de trei ani pe care nici nu l-ai vazut pana atunci, e timpul sa te relaxezi, sa-ti dai jos pantofii din picioare, sa-ti strangi hainele la o parte si sa-ti faci de cap cu partenerul. Totusi, pentru oamenii Tidong din Borneo, nunta este partea usoara. Dupa ce v-ati luat, ai face bine sa ai o vezica precum un butoi caci nici tu, nici partenerul nu veti putea vizita toaleta pentru urmatoarele trei zile.

Din oarecare motiv, acesti oameni au ajuns la concluzia ca eliberarea la toaleta in primele trei zile de casatorie poate duce la o casatorie dastramata, infertilitate sau chiar moartea copiilor. Lucrul acesta te face si sa te apropii de partener, caci nimic nu apropie mai mult doi oameni decat statul indelungat intr-o camera cu cineva care vrea la toaleta la fel de mult ca tine.

Pentru a se asigura ca fericitul cuplu nu triseaza,  membrii familiei si alti oameni din comunitate au responsabilitatea sa-i tina prizonieri in casa lor si sa-i serveasca doar cu putine alimente si lichide. Stiti voi, ca durerea de a vrea foarte mult sa mergi la toaleta sa fie intrecuta doar de durerea infometarii. Cea mai buna luna de miere!

Dupa ce agonia acestui ritual a trecut, cuplului i se permite intr-un final sa se imbaieze si sa foloseasca mult asteptata toaleta. Asa ca daca viitoare cand ma voi duce la o nunta si voi vrea sa ma plang de muzica populare de o calitate indoielnica, ma voi gandi fericit ca macar prietenii mei pot sa mearga la toaleta oricand, atat atunci, cat si mai tarziu, fara niciun fel de ruda casa sa-i spioneze pe la usa.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *