Alimentatie,  Calatorii

Orase americane gurmande

Kansas City. Pe langa faptul ca reuseste sa bage in ceata pe toata lumea ca fiind in statul Missouri, faima Kansas City se refera la gratarul sau bine facut. Daca si tie iti lasa deja gura apa, si daca deja te lingi pe buze, sau ti se scurg ochii pe jos de pofta, atunci mergi acolo si incearca cea mai buna friptura facuta la gratar, atunci acest oras este pentru tine.

Exista locuri frecvent vizitate ca Fiorella’s Jack Stack Barbecue, unde, judecand dupa meniu, ti se va frige la gratar orice parte din vita sau din porc care doresti sa iti fie servita. Alte opriri ar include si Gates Bar B.Q. si Arthur Bryant;s, pentru, ai ghicit ce, mai mult gratar. Si mai bine de atat, orasul a fost votat drept unul dintre orasele de top in care poti face intelegeri cu oamenii referitor la pret.

Nashville. Da, chiar este un oras adevarat denumit dupa drama ABC. Doar glumeam. Insa, orasul din Tennessee imbratiseaza mancarea, la fel cum face si cu mosternirea sa muzicala.

Cele mai multe dintre locurile trendy in care poti merge sa mananci in Nashville sunt localizate in partea de est si includ Burgers Up, care se foloseste de vita crescuta local, pentru a servi hamburgeri unor celebritati de mare profil ca Sheryl Crow sau Reese Witherspoon. Sau poti incerca Husk, un nou restaurant care isi schimba meniul in mod zilnic.

Daca esti in cautare de ceva mai clasic si mai elegant, indreapta-te spre Lockland Table, care ofera „hot crispy pig ears” ca si aperitiv. Si o calatorie catre Nashville nu ar putea fi completa fara un coktail sau chiar sase, asadar opreste-te la Holland House Bar si Refuge, unde cocktailurile scumpe si classy sunt doar 10$.

Philadelphia. Orasul Brotherly Love isi iubeste de asemenea sandvisurile cu branza si carne fripta. Fiecare localnic iti va spune cate ceva diferit, insa se pare ca orice alegere ai face, nu vei da deloc gres. Ar trebui sa stii: Philly serveste de fapt mancare ce nu este suparatoare pentru inima.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *