pictura pe numere celebra de la pictorul fericit
TIMP LIBER

Picteaza de la Pictorul Fericit ce tablou iti doresti!

Alege sa pictezi oricand iti doresti, indiferent de cat de mult talent ai sau nu in aceasta arie. Pictorul Fericit este acel e-shop care ofera oricui posibilitatea de a picta, care face accesibil acest domeniu pentru oricine. Cum? – Prin intermediul picturilor pe numere pe care le are disponibile.

Daca nu ai experimentat inca acest tip de picturi, acum este momentul. Daca nu stii la ce se refera, afla ca sunt acele tablouri gata pregatite pe care tu trebuie doar sa aplici vopseaua. Au deja conturul delimitat si in fiecare dintre acestea este cate un numar. Alaturi de tablou vei primi si culorile numerotate, precum si 3 pensule de marimi diferite. Tot ce trebuie sa faci este sa respecti numarul de pe culoare cu cel de pe panza si sa aplici culoarea pentru ca la final sa ai acasa un tablou exact asa cum apare pe mock-up. Este o activitate de care te poti bucura oricand, care te relaxeaza.

Poti sa vezi la acest magazin cu articole pentru pictura toate aceste tablouri disponibile, precum si alte accesorii pentru pictura, daca te gandesti sa devii chiar tu un pictor care creeaza o opera de arta.

Picturile pe numere – o incantare. Descopera categoriile si modelele disponibile

Gasesti aici 13 categorii diferite, potrivite pentru fiecare membru din casa. Poti achizitiona si pentru copii astfel de tablouri care au un grad mai mic de dificultate, care sa ii introduca in aceasta lume a picturii. Alaturi de acesta alege unul si pentru tine.

Veti picta impreuna, petreceti timp de calitate si aveti parte de o activitate relaxanta care va apropie. Tu poti alege dintre tablourile pentru ea, el, cu pasari, cu peisaje, caldiri, dintre cele celebre chiar, daca vrei sa devii un mic Da Vinci. Poti sa vezi si acest articol cu privire la picturile pe numere disponibile.

Cert este ca poti alege pe cel care te reprezinta, cel pe care vei vrea sa il vezi in fiecare zi, pentru ca il poti agata pe peretele din casa ta dupa ce il finalizezi. Oricine iti va calca pragul casei va observa tabloul pentru ca nu va trece neobservat cu siguranta. Decat sa cumperi unul gata facut, nu mai bine asezi in casa obiecte care au o anumita semnificatie pentru tine?

Poti face si cadou celor dragi o astfel de pictura. Acceseaza site-ul si alege ceea ce iti place, picteaza si bucura-te mai apoi de rezultat.

Contact:

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *