Uncategorized

Prietenia in fraze importante

Prietenia este unul din lucruriele pe care nu le putem cumpara si de cele mai multe ori este singurul mod de a ne mentine pe linia de plutire, de a fi activi, de a avea o viata sociala si de impartasi momente alaturi de cineva. Prietenia este suma tuturor lucrurilor pe care o reprezentam noi ca oameni in sistemul valorilor sociale si al societatii din care facem parte.

prietenie
prietenie

Prietenia in fraze

  1. Prietenia nu este ceva ce se invata la scoala. Daca nu ai invatat semnificatia prieteniei, inseamna ca nu ai invatat nimic.
  2. Prietenia este intotdeauna o dulce responsabilitate, nu o oportunitate.
  3. Nu imi pot imagina unde as fi astazi daca nu as fi avut o mana de prieteni care mi-au facut inima plina de bucurie. Sa recunoastem, pritenii ne fac viata mult mai distractiva.
  4. Una dintre cele mai frumoase calitati ale unei prietenii este acela de a fi inteles si de a intelege.
  5. A te plimba cu un prieten in intuneric este mai bine decat mersul pe jos de unul singur in lumina.
  6. Uneori a fi prieten inseamna de a stapani arta timpului. Exista un timp pentru tacere, un timp pentru a vorbi, un timp pentru ca oamenii sa se arunce in propriul destin si un timp pentru a ridica piesele atunci cand totul s-a terminat.
  7. Un prieten adevarat te ajuta cu usurinta, te apara curajos, ia totul cu rabdare si ramane neschimbat.
  8. In dulceata unei prietenii este bine sa fie rasete si placeri impartasite, caci inima isi gaseste roua diminetii linistita.
  9. Prietenul care poate sa stea in liniste alaturi de noi intr-un moment de disperare sau confuzie, care poate sta cu noi intr-o ora de durere si doliu, care poate tolera necunoscutul este un prieten caruia ii pasa.
  10. Prietenul este acela care iti da libertatea totala de a fi tu insati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *