stailer
Frumusete,  Servicii

Programează-te online la salon. De ce? Pentru că…Stailer!

Află și tu despre această platformă minune care îți permite să renunți la apelurile obositoare spre stiliștii care nu au timp niciodată să te primească. Acum poți să renunți și la apelurile spre prieteni pentru că vrei să îți recomande stiliști. Știi că deseori ce ție ți se potrivește, altuia nu îi place și invers.

Nu este o regulă universal valabilă care face ca un stilist să fie potrivit. Fiecare persoană merge acolo unde îi place și unde se simte cel mai bine. Totuși, cum poți vedea înainte de programare că stilistul este potrivit pentru tine, dacă suni peste tot și mergi acolo unde a rămas un loc? Alege și tu programările online pentru că…Stailer!

Locuri disponibile pentru toată lumea

Online e mai simplu și Stailer dovedește acest lucru și în materie de programări la salon. Cu siguranță îți place ideea de a alege unde să mergi, nu să mergi acolo unde a rămas loc liber. Această platformă a adunat la un loc majoritatea saloanelor din câteva orașe cheie ale țării, pentru a oferi clienților posibilitatea de a alege toate serviciile din același loc. Este un mod simplu prin care fiecare persoană poate alege ceea ce își dorește, iar stiliștii au parte de clienți și au toate locurile ocupate astfel.

Orașele în care activează Stailer momentan sunt Cluj, Iași, Oradea, Timișoara și București. În capitală s-a lansat de curând, la fel cum va face și în alte orașe până la finalul anului. Poți să vezi aici detalii extra despre utilitatea acestei platforme. Totuși, omul cel mai bine învață atunci când încearcă, deci beneficiază și tu de o programare la salon chiar acum. Te pot îndruma în continuare cu ceea ce ai de făcut.

Stabilirea și finalizarea programării

Pentru început trebuie să accesezi www.stailer.ro și chiar pe prima pagină vei avea informațiile necesare. Apare o listă din care trebuie doar să selectezi informațiile necesare. Aici alegi orașul, ora, data și serviciul dorit. Poți căuta locurile libere și în funcție de salon sau de stilist, dacă nu vrei să renunți la locul tău preferat, doar că în acest caz trebuie să te pliezi pe programul lor.

După selecție apare lista de dorințe care se pot îndeplini. Fiecare loc liber din oraș, la salon, este afișat și tu poți alege. Te poți decide în funcție de poze cu alte servicii oferite, în funcție de rezultate. Poți face acest lucru și în funcție de salon, stilist, listă de prețuri. Sunt multe aspecte prezentate care să îți faciliteze această decizie.

După ce selectezi ceea ce vrei, introduci datele tale personale, alături de numărul de telefon. Acesta este necesar pentru că vei primi un mesaj de confirmare care este dovada că programarea a fost realizată. Mai apoi trebuie doar să te prezinți la ora stabilită, în locul ales și să te bucuri de schimbările cu privire la aspectul fizic pe care ți le dorești. As simple as that!

Pentru început nu trebuie să creezi cont. Totuși, cred că vei vrea mai apoi să deții unul pentru că ai parte de mai multe avantaje pe care te las să le descoperi singur.

Pentru mai multe informații sau nelămuriri poți trimite un e-mail la adresa support@stailer.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *