Cariera,  Relatii,  Viata

Relatiile la locul de munca

Daca politica firmei la care lucrezi accepta relatiile romantice dintre colegi, atunci ai noroc, mai ales daca ai inceput sa flirtezi cam mult cu unul dintre colegi si poate ca ati trecut si mai de parte, la intalniri. Insa, o asemenea relatie nu tine doar de acceptul sefului si a colegilor. Important este cum va veti comporta voi si cum va veti manifesta sentimentele la locul de munca.

Eu, personal, nu sunt de acord cu asemenea relatii pentru ca iti pot pune atat viata personala, cat si viata profesionala in pericol. Daca aveti ceva probleme si nu sunteti atat de calmi incat sa le lasati acasa, si astfel le luati cu voi la munca, atunci va va afecta atat pe voi, relatia voastra, cat ii va afecta si pe cei din jur, pe colegi si pe superiorii vostri.

Inca un impediment ar fi acela ca, in cazul in care te certi cu unul dintre colegi sau nu iti convine ceea ce ti-a spus seful, iar iubitul tau, care iti este de asemenea si coleg, iti ia apararea, nu va fi tocmai etic pentru cei din jur.

Sau daca se intampla invers, sa aiba o problema cei din jur cu tine, atunci va fi dificil pentru iubitul tau sa se puna la mijloc, nu va sti exact cum va trebui sa procedeze, sa fie de partea ta, de partea lor sau mai bine sa ramana neutru? Insa, asta nu iti va conveni tie, pentru ca vei vrea sa fie alaturi de tine la bine si la greu, ca deh, asa e vorba!

Relatiile romantice la locul de munca prezinta niste subiecte foarte delicate, mai degraba oamenii ferindu-se de ele, decat sa se implice in asa ceva. De asemenea, din cauza unor astfel de relatii, viata personala se va amesteca in mod cert cu viata profesionala, chiar daca tu la inceput vei sustine sus si tare ca vei fi corect si nu le vei amesteca niciodata, pentru ca asa este etic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *