Diverse,  Uncategorized

Romanii au talent, sezonul 5

Prima editie a sezonului 5 al concursului de televiziune „Romanii au talent” si-a reluat activitatea in data de 13 martie 2015 odata cu primii aspiranti la marele premiu de 120.000 euro, fiind cel mai urmarit show de divertisment din ultimii ani din istoria televiziunii romanesti. Show-ul a adus momente pline de talent, cu personalitati uinedite, care au desfasurat momente unice, momente spectaculoare, pline de fericire si traire, dar si de tristete, intrigi si comentarii rautacioase la adresa unor participanti la acest concurs.

In aceasta editia de vineri a show-ului „Romanii au talent” s-au facut remarcate acele talente desavarsite, care in urma au ani de munca, de sudoare si de exersare, dar si acei concurenti care isi incearca norocul an de an, plini de entuziasm, cu speranta ca  isi vor demostra inca o data abiliatile lor speciale in fata publicului si a juriului.  Andra afirma intr-un interviu ca acest sezon al concursului „Va fi un sezon plin de suspans, umor si originalitate”, ceea ce a si fost confirmat odata cu primul episod al sezonului, unde nu au lipsit momentele amuzante, pline de umor, dar si implicarea juriului in unele momente a avut farmecul sau.

Mihaela Radulescu, unul dintre juratii de la acest concurs a declarat ca a luat parte la o experienta plina de trairi intense, odata cu implicarea in acest consurs si considera ca aceasta este cea mai spectaculoasa vitrina prin care oamenii cu talent se pot face remarcati.

Unele dintre momente au fost cu mare incarcatura emotionala, printre care actul artistic al tanarului Ion Barbu din Chisinau, care l-a propulsat direct in semifinala. Pe langa acest moment, spectaculoasa Yeva din Kazakstan a interpretat un moment remarcabil din intreaga istorie a consursului, incat juratul Mihaela Radulescu a afirmat despre tanara artista ca ar privi-o zi si noapte.

Personaje mai putin obisnuite in acest episod au fost: Vadim Ipatii, Elena si Olsea Croitor, Sasha din Chisinau, Veronica, Laura, Gabriela de la Brasov, care au incercat sa isi creeze momente amuzante, cu speranta ca vor trece mai departe, dar nu vor reusi. Din acest punct de vedere, sansa lor nu se opreste aici, avand  mari sperante  la marele premiu in viitoarele editii ale concursului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *