stailer
Frumusete,  Servicii

Scapă de stresul provocat de programarea la salon pentru zilele importante. Alege Stailer!

Evenimentele din ultimii doi ani au determinat un număr tot mai mare de persoane să pună preț pe momentul prezent. Conștientizând faptul că situațiile neprevăzute pot interveni când te aștepți mai puțin, oamenii aleg în ultima perioadă să ia decizii spontane. Tinerii aleg să facă astfel de alegeri de ultim moment din ce în ce mai des, astfel că își programează vacanțele destul de târziu, spre exemplu. La fel și în cazul organizării nunții pentru unii.

Tu ce ai face dacă ai afla cu câteva săptămâni înainte de marele eveniment că cel mai bun prieten se va căsători? Alături de bucuria pe care o vei simți datorită veștii primite, vei începe să te gândești fără doar și poate la detaliile organizatorice precum informațiile legate de eveniment, programul pe care îl ai, ținuta pe care o vei purta și căutarea unui loc liber la salon pentru make up, manichiură și coafat. Acest ultim aspect poate reprezenta un adevărat stres dacă ai aflat cu doar câteva săptămâni înainte data nunții, fiindcă agenda specialiștilor din domeniul de beauty este plină. Toate aceste griji vor fi de domeniul trecutului cu ajutorul aplicației Stailer.

Bucură-te de farmecul marilor evenimente, alături de Stailer

Platforma a fost concepută pentru a te scăpa de stresul provocat de găsirea unui loc liber la salon, îndeosebi în weekenduri. Instaleaza aplicatia Stailer și vezi cât de ușor te poți programa la un specialist din domeniul beauty. Trebuie doar să alegi tipul de serviciu pe care îl dorești, data și ora la care poți merge, iar pe baza acestor informații, îți va fi afișată o listă cu saloanele disponibile. 

Pentru a facilita procesul de selecție, vei avea la dispoziție detalii importante precum adresa, prețul și durata realizării acelui serviciu. Având la dispoziție aceste detalii îți va fi mult mai ușor să decizi care este locația mai convenabilă pentru tine – în funcție de bugetul pe care îl ai la dispoziție, distanța salonului față de casă sau primărie/biserică sau timpul petrecut la salon pentru obținerea lookului dorit.

În plus, platforma îți pune la dispoziție recenziile pe care clienții care au apelat la profesioniștii de pe Stailer le-au lăsat. Alături de acestea, poți vizualiza un catalog cu fotografiile de înainte și după a unor lookuri obținute de alți clienți în saloanele înscrise pe Stailer. Cu ajutorul acestora te poți decide care este specialistul în care poți să ai încredere și te poți inspira din coafurile, machiajele sau manichiurile văzute în poze.

Stailer – propriul tău asistent pentru programările la salon

Fiind o zi încărcată, platforma se poate transforma în asistentul tău personal fiindcă îți poate trimite un reminder în acea zi pentru a nu încurca programările sau pentru a nu uita de ele. Mai mult, dacă intervine o situație neplăcută și nu mai ajungi, poți anula gratuit programarea din aplicație fără nici o problemă. Găsești aici mai multe detalii legate de avantajele pe care ți le poate oferi aplicația Stailer. 

Alege să scapi de stres în zilele importante și programează-te la salonul dorit prin intermediul aplicației Stailer. În această manieră nu va mai fi nevoie să îți schimbi programul în funcție de agenda specialiștilor. Prin Stailer ai puterea de a-ți organiza ziua așa cum îți dorești.

Contact:

support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.