Relatii

Semne care iti arata ca de fapt prietenul cel mai bun vrea sa iti fie iubit

In viata multor femei exista un prieten cel mai bun chiar daca este barbat. Stii ca ii poti spune orice si te poti baza pe el la orice ora. Dar cu siguranta nu ti-ar trece prin cap ca el de fapt vrea sa iti devina partener de viata.

Cel mai important lucru care ar putea sa il dea de gol este limbajul corporal. Fie ca te imbratiseaza tot mai des sau te pupa pe obraz, ori te atinge in anumite zone. Asta ar trebui sa te puna putin pe ganduri.

Un alt lucru este ca toate sfaturile pe care i le dai el le pune in practica. De exemplu ii spui ca nu il avantajeaza acesta tunsoare si-o schimba rapid.

De asemnea faptul ca vorbeste de rau pe toti baietii care se apropie de tine este un lucru mai mult ca sigur ca te vrea ca si iubita. Daca toate planurile sale te implica si pe tine inseamna ca esti destul de importanta in viata lui.

Fie ca merge la un concert, spectacol etc se asigura ca vei fi si tu prezenta acolo. Daca iti ofera anumite cadouri sentimentale si asta e un lucru destul de siropos pentru o prietenie.

Daca se lauda excesiv in legatura cu performantele lui sexuale cu siguranata vrea sa te faca geloasa. Pentru ca sunteti cei mai buni prieteni vorbiti si de lucrurile intime.

Un alt lucru destul de evident este acela ca te ocroteste mereu si are grija de tine in orice situatie. Indiferent de ce se intampla cu tine el e acolo sa te ajute mereu.

Iti ia apararea in fata oricui care te vorbeste de rau, e in stare sa se ia la bataie si cu alti baieti si asta doar pentru a-ti dovedi dragostea lui adevarata, si fatul ca tu esti cel mai importanta pentru el.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *