Relatii

Sexul pe intuneric

Chiar daca iti iubesti partenerul atunci cand vine vorba de intimitati la lumina te cam ascunzi. Fie esti prea complexata fie iti este pur si simplu rusine. Cand va iubiti, daca vine vorba de ceva mai mult decat saruturi cam eviti sa mergi mai departe, daca este lumina. Si el iti spune clar ca nu este cazul sa iti faci probleme, parca tot eziti. Teoretic ai fi de acord dar sa pui in practica cam greu.

Bineinteles prea multa pudoare strica. Atata timp cat nu duci la extreme este ok. Acest lucru te ajuta in relatiile sociale oprindu-te atunci cand exagerezi in anumite situatii iar prin asta ii poti stanjeni pe cei din jurul tau. In dormitor nu prea este recomandat, dragostea e dragoste si poate fi aratata in orice fel.

Psihologii spun ca acesta rusine este legata de increderea in sine. Unele femei nu prea au incredere in ele si in corpul lor. Pentru ele ideea ca trebuie sa se dezbrace in fata cuiva este ca un cosmar. Rusinea este scuza pentru care majoritatea femeilor aleg intunericul. Unele chiar se ascund sub plapuma.. suna comic dar chiar asa este.

Cu siguranta educatia are un rol foarte important aici. Este esential sa te folosesti de pudoare ca o arma pentru seductie, nicidecum nu te lasa dominata de ea. Nu fi jenata de felul in care arati si lasa-l pe partener sa  te mangaie si sa te admire. Daca te iubeste cu adevarat micile imperfectiuni pe care tu ai tendinta sa le ascunzi ar trebui sa fie niste fleacuri pentru el. In dormitor regulile intimitatii sunt acelea fara jena sau rusine. Tot ce conteaza este ca voi sa simtiti intes momentul.
Un studiu arata ca femeile de 55-65 ani au o relatie mult mai buna cu corpul lor decat tinerele de 18-25 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *