Cariera,  Carti,  Sfaturi

Soarecii de biblioteca

Daca vei citi, vei deveni un expert in domeniul tau de specialitate

Nu crezi ca odata ce vei citi ziare academice, articole si carti scrise de experti din domeniul tau, te vor putea face si pe tine mai bun in ceea ce faci? Daca nu te vei deranja deloc sa inveti mai mult despre profesia ta, atunci lipsa ta de pasiune poate fi un semn al faptului ca te afli intr-un domeniu gresit. Cu cat mai multe carti vei citi, cu atat mai bun vei deveni.

Iti vei reduce nivelul de stres si vea avea parte de un somn mai linistit

A te expune la lumina artificiala a telefonului, a TV-ului sau a tabletei iti poate reduce productia de melatonina din corp, ceea ce poate face dificila incercarea de a avea parte de un somn linistit, daca vei sta pana tarziu in noapte.

O metoda inteligenta de a te linisti si de a avea parte de un somn odihnitor ar fi sa-ti opresti toate dispozitivele electronice cu o ora inainte sa te bagi in pat, si in schimb sa te pui sa citesti o carte buna, ceea ce este o alternativa mult mai in acord cu un somn bun.

Iti vei schimba viata

Sustin cu tarie ca daca nu ar fi fost cartile in viata mea, nu as mai fi realizat atatea lucruri benefice si importante pentru viata mea; nici nu as mai fi acumulat toate cunostintele, creativitatea si imaginatia de care are nevoie o persoana ca sa scrie cat mai bine, pentru a avea succes in afaceri si pentru a se putea indruma mai bine in decursul vietii.

Sper ca toate aceste motive pentru care ar trebui sa citesti iti vor fi suficient de motivante pentru a te incuraja sa citesti cat mai mult si pentru a-ti debloca potentialul cu puterea cititului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *