Calatorii,  TIMP LIBER

Turcia de poveste

Plajele Turciei sunt unele dintre cele mai minunate locuri pe care le poti regasi in aceasta tara minunata care imbina mai multe traditii, obiceiuri si culturi. Daca vei vizita aceasta tara fie in concediu, fie cu treaba, fie in luna de miere, trebuie sa cunoscti anumite locuri minunate in care poti merge oricand ai chef fara parere de rau si pentru a te minuna de frumusetile naturale de aici.

Plaja Cirali

Aceasta plaja este calma, linistita si pasnica, dar si foarte frumoasa, si este de asemenea o zona unde broastele testoase sunt protejate de stat. Cirali se intinde intre ruinele Olimpului si o rezervatie a vietii salbatice de aici din zona. Aceasta plaja neatina de lucruri superficiale este inconjurata de dealuri stancoase, acoperite de paduri de pini si sta fata in fata cu Muntele Tahtali, casa zeilor. Sunt sigur ca acesti zei au fost foarte generosi, creand acest loc si dandu-i nisipuri aurii si fine, ape transparente si albastre, dar si calde si nemarginite, si privelisti care iti taie respiratia, oriunde te-ai uita.

Golful Sivrice

Aceasta plaja din Assos din Marea Egee este cea mai buna alegere daca esti impatimit al snorkeling-ului. Nici un ghid de calatorie nu-ti va arata unde este acest loc. Nici hoteluri marete sau statiuni luxoase nu vei gasi aici. Asta este ceea ce face aceasta plaja atat de speciala. Doar soarele fierbinte, apele transparente si nisipuri aurii. In vacanta ta in Golful Sivrice vei avea ocazia sa dai la o parte toata agitatia si aglomeratia din oras, si sa te bucuri de liniste si de natura neatinsa si neimblanzita.

Plaja Aydincik

Aceasta frumusete de plaja se intinde pe insula tuceasca Gökçeada. Aceasta este una dintre insulele locuite din Marea Egee, insa ramane in continuare o zona linistita si calma. Destinatia nu este o statiune foarte cunoscuta de litoral printre turisti. Insa windsurfer-ii cunosc foarte bine acest loc. Este locul lor favorit de pe coasta de sud a insulei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *