Casa si gradina,  Sanatate,  Sfaturi,  TIMP LIBER,  Viata

Un moment de relaxare in timpul zilei

Un sentiment de relaxare este dat de o sesiune buna de masaj, indiferent de forma acestuia, ca se face din pozitia sezutului, cea a intinsului sau in picioare, incat elibereaza intreg corpul de energia negativa acumulata si ofera o stare de bine.

Fie ca este vorba de un scaun de masaj sau de o masa de masaj, ambele metode sunt eficiente in calmarea mintii, eliberarea corpului de stres precum si de a inalta spiritele pentru o zi mai frumoasa. Cei mai importanti factori in alegerea unui masaj sunt accesibilitatea si disponibilitatea de timp.

Asemanari si diferente intre tipurile de masaj

Spre deosebire de o masa de masaj, care este considerata o tehnica de masaj corporal intreg, masajul efectuat de un scaun de masaj se concentreaza pe partea superioara a corpului, si anume solduri, spate, gat, umeri si cap. Persoana care beneficiaza de un asemenea masaj gaseste cele mai eficiente zone afectate de tensiune, astfel incat acestea sa fie eliminate in functie de nevoile sale, spre deosebite de un masaj pe masa, care se concentreaza pe piept, solduri si picioare.

In ceea ce priveste partea de vestimentatie, este important sa stim ca atunci cand efectuam un masaj pe un scaun special, nu trebuie sa ne dezbracam de haine. Aceasta tehnica ne permite sa efectuam un masaj cu hainele pe noi, fiind potrivita pentru cei mai pudici dintre noi. Cu toate acestea, unele haine calduroase, precum puloverele, jachetele sau manusile nu trebuie purtate in timpul unui masaj. In cazul masajului pe masa, clientii sunt sfatuiti sa renunte la haine pentru un tratament de succes si eficient. Deci daca va simtiti inconfortabil cu privire la nuditate, atunci este evident care va fi alegerea voastra, si anume un cadou special de la Masatto in cele mai potrivite momente.

Daca este sa vorbim de timp, atunci este indicat sa stim ca persoanele cu constrangeri de timp opteaza cu siguranta pentru un masaj pe un scaun special, care nu dureaza decat 10-15 minute. Pe de alta parte, o sedinta pe o masa de masaj va dura cel putin 60 de minute si va fi un masaj corporal complet. Deci, atunci cand vine vorba de un masaj rapid, eficient si care sa se incadreze cu programul de lucru, cea mai buna modalitatea este sa optam pentru un scaun de masaj, iar un masaj corporal intreg la un salon special trebuie programat la sfarsitul saptamanii, cand avem nevoie de putin rasfat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *