Diverse,  Fashion

Util pentru nunta si lungul sir de „ar trebui sa…”

Pana cand nu treci printr-o situatie care sa te invete cum e cu nevoia nu ai cum sa apreciezi la adevarata valoare ceea ce tine de un anumit domeniu. Ori cand vine vorba de o nunta, de organizarea unui astfel de eveniment tine cont ca ai o lunga lista de lucruri pe care sa le faci si de care sa nu uiti.

Iata cateva sfaturi pentru viitori miri:

  1. Nu uita sa specifici sau cel putin sa discuti despre serviciile oferite de fotograf si cameraman. Asta te va pune la curent cu toate si nu vei mai sta cu stres in ziua nuntii ca respectivul nu este acolo tu iti doresti, captand un cadru. Cel mai bine te lasi in mana celor de la StudioBlitz.ro; experienta lor este cea care iti aduce si linistea de a sti ca lucrezi numai cu profesionisti.
  2. Nu uita sa iti cauti o varianta de a prinde trena rochiei, daca este cazul. Este foarte usor sa te impiedici de ea, prin urmare ai nevoie de o improvizatie pentru a pastra rochia intacta pe tot parcursul petrecerii. O mica agatatoare este de mare ajutor.
  3. Traditiile au si ele farmecul lor insa sa nu uitam ca unele nu ar trebui incluse numai de dragul altora. Vei crea haos daca nici macar nu stii despre ce este vorba sau daca nu ai pregatite tot felul de lucruri pentru asta.
  4. Ai nevoie de un plan de rezerva. Daca ploua trebuie sa ai sansa de a muta totul in sala si invers; pentru starea de bine a mirilor mai ales ar trebui sa existe o masura de urgenta, un calciu care sa ii puna pe picioare cand emotiile sunt prea mari.
  5. Nu amana luna de miere. Desi sunt prea putini cei care chiar pleaca o luna ceea ce nu faci la timp parca nu mai faci niciodata. Asa ca nu lasa acest eveniment sa se incheie rapid fara sa fi ales si o locatie deosebita unde sa evadati impreuna.

Desigur, ar fi cu mult mai multe sfaturi care sa ii ajute pe miri in planificare. Doar ca nici stresul nu este bun. Un factor cu care mai toti se intalnesc, fie din obsesia de a face totul perfect, fie din emotiile ce oricum caracterizeaza un astfel de eveniment. Stresul nu este ceea ce iti doresti sa ai parte asa ca un sfat important ar fi tocmai acela de a evita stresul si de a te bucura cu adevarat de evenimentul in sine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *