Curiozitati,  Viata

Vanzatorii nu sunt mereu de partea ta

Chiar daca nu prea ai crede, si vanzatorii pot fi niste adevarati mincinosi care nu iti vor mereu binele si nu iti recomanda tot timpul ce este mai bun si mai proaspat in ceea ce priveste cumparaturile pe acre vrei sa le faci.

Alimentele si etichetele de pe rafturile magazinelor si supermarketurilor nu sunt mereu afisate in functie de dorintele si de grija pe care o au comerciantii legat de cumparatori. Exista mai mult de atat o serie de lucruri pe care vanzatorul nu ti le va spune niciodata, tocmai pentru a te determina sa cumperi de la el sau un anumit produs pentru care acesta ar garanta cu orice pret.

Un vanzator nu iti va spune niciodata sa mergi la cumparaturi seara, dupa ora 9, daca vrei sa eviti aglomeratia si cozile interminabile. Acesta mai degraba te-at tenta sa inerci una si alta si sa vii la cumparaturi exact in momentul zilei cel mai incarcat, pentru ca atunci, fiind influentat de alegerile celorlalti cumparatori, si tu vei cumpara mai mult sau cel putin chestii pe care nu ti le-ai propus initial.

Un vanzator nu iti va spune niciodata din proprie vointa sa mergi tot inainte pana vei ajunge in cadrul sectorului de alimente pe care ti le doresti, ci mai degraba te va indruma gresit sau iti va spune sa faci ocolisuri special pentru a mai zari si alte alimente si produse alimentare care ti-ar putea face cu ochiul si care te-ar determina sa cumperi si altceva decat ti-ai propus.

Un vanzator nu iti va spune niciodata ca articolele cu cod de bare pe ele sunt cel mai usor de scanat, si in schimb te va face sa te intorci de la casa ca sa schimbi produsul ce are un cod de bare mai putin vizibil, sters sau inexistent, tocmai pentru a mai cumpara si alte chestii pe langa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *