stailer
Frumusete,  Servicii

Vizitează și programează-te online la salonul potrivit, cu Stailer

Ai nevoie de un make-up artist sau de un specialist în stilizarea sprâncenelor? Nu mai pierde timpul! Vizitează și programează-te online la salonul potrivit, fără prea multe bătăi de cap. Oricare ar fi serviciul de care ai nevoie, cu siguranță vei descoperi un salon sau un stilist la care să efectuezi o programare.

Tehnologia avansată ne-a pus pe toți în situația în care trebuie să ne orientăm către mediul online

Generația nouă face acest lucru întotdeauna, pentru orice necesitate ar avea. Același lucru se întâmplă și în cazul saloanelor, care pot primi noua generație de clienți, prin intermediul platformei stailer.ro. Această platformă oferă flexibilitate maximă, astfel încât să te poți programa de oriunde și oricând, la unele dintre cele mai bune saloane.

Pe site poți descoperi make-up artiști care utilizează noi tehnici de aplicare a machiajului, specialiști în stilizarea sprâncenelor care le pot lamina și ultimele tendințe în materie de coafură și vopsirea părului. Este mult mai simplu să te programezi la unele dintre cele mai bune saloane din Cluj Napoca, Iași, Timișoara, București sau Oradea. Toate aceste patru zone sunt disponibile pe site, unde numeroși stiliști și-au înscris afacerile în mediul online. Află de aici cum te poți programa pe Stailer.

Vizitează și programează-te online la salonul potrivit!

Este foarte greu să găsești cosmeticianul potrivit pentru problemele tenului tău și ca acesta să ofere calitate serviciilor sale. Din fericire, platforma stailer.ro a inclus unii dintre cei mai buni cosmeticieni și la fiecare rezultat afișat vei avea și recenziile ale altor clienți, disponibile. Astfel, poți face o selecție pe baza recenziilor, a prețului, a zonei în care se află salonul sau a duratei programării. Toate aceste informații sunt disponibile la fiecare salon.

Platforma stailer.ro este foarte simplu de folosit, iar dacă întâmpini probleme la efectuarea programărilor vei putea accesa ghidul video. Într-un singur minut îți vor fi explicați pașii pe care trebuie să îi urmezi, pentru a beneficia de relaxare și puțin răsfăț la salonul preferat! Programează-te la masaj, epilare, pensat, manichiură sau pedichiură și lasă totul în mâna profesioniștilor!

Acum nu mai trebuie să pleci de la muncă mai devreme pentru a face o programare la salon sau să notezi când este timpul să mergi la salon. După ce ai făcut programarea pe Stailer, îți va fi trimis un mesaj pe telefon cu toate detaliile privind programarea ta. În cazul în care aceasta se anulează de către stilist, vei afla tot printr-un mesaj. Dacă tu ești cel care anulează programare, o poți face din același mesaj și stilistul va fi informat.

Pe www.stailer.ro poți face programări, poți vizita virtual saloanele și poți citi recenziile fără să plătești vreun cost. În același timp, platforma îți stă la dispoziție cu întrebări și răspunsuri, atât în secțiunea disponibilă pentru acestea, cât și pe live chat. Dacă nu găsești acolo ceea ce dorești, poți trimite o solicitare cu nelămurirea ta la support@stailer.ro. Vizitează și programează-te online la salonul potrivit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.