Calatorii,  TIMP LIBER

Zone de locuit in Alaska

Oamenii din toata America sunt atrasi de ideea traiului in alta parte din diferite motive. Unii oameni iubesc viata de oras si sunt mult mai fericiti sa plateasca in jur de 2200 de $ pe luna pentru un apartament nu foarte mare la etajul 26, in timp ce altii prefera sa traiasca la tara unde cel mai apropiat vecin se afa 100 de mile departare si cel mai apropriat magazin mixt iti ia cam o ora sa ajungi la el si cu ajutorul micului tau avion din spatele casei.

Din fericire, exista un loc mai putin obisnuit care intra-devar nu este prea mic pentru a oferi oricarei persoane un tip de viata pe care si-l doreste, si ace loc se numese Alaska. A vizita Alaska timp de cateva zile si a trai in Alaska de ani buni este chiar diferit. Fiecare loc pe care il vei vizita in Alaska este minunat si unic si vei intalni acolo doar oameni extraordinari. Cu totii sunt foarte perietenosi si interesanti si stiu cum sa isi traiasca viata la maxim.

A-ti alege un loc unde sa traiesti poate fi o sarcina cu adevarat provocatoare si este foarte important sa iei in considerare si multe alte lucruri. Odata ce ai identificat ca Alaska este cel mai potrivit loc pentru tine, ar trebui sa selectezi exact zona in acre iti vei incepe noua aventura. Mai jos sunt cateva dintre locurile care sunt cele mai indicate de trait in Alaska.

Anchorage

Pentru cei care iubesc orasul, acest loc este singura alegere potrivita si pentru cativa dintre voi care nu pot sa suporte pur si simplu orasul, dat fiind ca acesta este cel mai mare oras din Alaska, Anchorage, pate ca nu este pentru voi, insa pentru cei obisnuiti si carora le place orasul este grozav.

Fairbanks si Juneau

Pentru cei dintre voi care iubesc viata de oras insa la scala mai mica, exista mereu Fairbanks in nord cu temperaturile sale racoroase in timp de iarna si cu temepraturile sale ridicate pe timp de vara. Si totusi, chiar daca iti va placea orasul Fairbanks, vei putea observa ca in materie de mancare, alegerile lor sunt putin ciudate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *